Omnitron 

https://omnitron.dk/

Omnitron er en nyere behandlingsform til mennesker, der igennem magnetfeltterapi mindsker inflammation og skader. Behandlingsløkken bruges til at inducere korte, modulerede impulser til en dybde på 20 cm i det berørte område. Genekspression stiger med op til 650%. Teknologien er testet og patenteret samt anbefales af sportsudøvere, læger samt fysioterapeuter.

Equitron 

https://equitron-pro.dk/

Equitron er en nyere behandlingsform til heste og smådyr, der igennem magnetfeltterapi mindsker inflammation og skader. Behandlingsløkken bruges til at inducere korte, modulerede impulser til en dybde på 20 cm i det berørte område. Genekspression stiger med op til 650%. Teknologien er testet og patenteret samt anbefales af dyrlæger, ryttere samt behandlere.

GumWall / GumFree 

www.facebook.com/gumwallgumfree

Gum-Wall GmbH, blev opfundet med det formål at reducere tyggegummi i naturen/det fri. Tyggegummi væggen blev opfundet i 2015 og kom på markedet i 2017.

GumFree har en ekstremt effektiv rengøringsmetode, som kommunerne/andre kan bruge til at løse dette igangværende problem med tyggegummi. Bortskaffelsen udføres på en bæredygtig og miljøvenlig måde. GumFree har et patenteret system til fjernelse af tyggegummi inden for 5 til 6 sekunder. På ingen tid er tyggegummipletten væk takket være behandlingen med vores GumFree-væske og vores specielle udstyr.
GumFree fjerner alle typer tyggegummi – inklusive sukkerfrit tyggegummi – fra enhver form for underlag.