Fysioterapi / træning

 

 

Retter sig især mod de dele af kroppen, som vi bruger, når vi bevæger os, dvs. muskler, led, ledbånd, nerver og vejrtrækningen.


Laserbehandling 

Laserterapi er koncentreret energi. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle.

Cellen udnytter energien og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes.

Er ideel til patienter, der kæmper med intense, kroniske smerter.


Akupunktur 

Man kan sammenligne det at sætte nåle i kroppen under akupunkturbehandling med det at taste et nyt program ind på en computer. Når nålene er sat rigtigt, kan programmet aflæses af hjerne og rygmarv, og kroppen kan nu bruge det nye program på en sådan måde, at den kan komme i bedre balance.


Omnitron

Omnitron er en nyere behandlingsform til mennesker, der igennem magnetfeltterapi mindsker inflammation og skader. Behandlingsløkken bruges til at inducere korte, modulerede impulser til en dybde på 20 cm i det berørte område. Genekspression stiger med op til 650%. Teknologien er testet og patenteret samt anbefales af sportsudøvere, læger samt fysioterapeuter.

Vil du vide mere, så tjek http://www.omnitron-pro.dk


Aloe vera 

Er blevet forhandler ved, Forever Living Products Scandinavia, derfor forhandles der nu Aloe vera produkter i klinikken, I kan selv bestille via linket home-denmark-danish (foreverliving.com , men I kan også kontakte mig også bestiller jeg for jer.

Aloe vera – en fantastisk plante med hudplejende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. Forever Livings Aloe vera-produkter af høj kvalitet er IASC-certificerede og fremstilles af Aloe vera-bladets indergelé. Bladene fileteres i hånden og Aloe veraen behandles inden for få timer, efter at den er blevet høstet, så du kan nyde godt af Aloe veraens egenskaber.