Aloe Vera

Gennem linket, aloe vera , er det muligt for dig at bestille produkter fra, Forever Living. (Hvis dette ikke er muligt, kan du også kontakte en af os i klinikken, så bestiller vi for dig.)

Forever Livings produkter. Nedenunder kan du læse lidt om de forskellige kategorier, hvis det kunne være noget for dig – så hop ind på linket ovenover.

Sommerlig hudpleje – den perfekte glød opnås med forberedelse og de helt rigtige produkter. Peeling, fugt, solfaktor og aftersun – alt sammen er med til at give det perfekte resultat. Hjælp din hus til at opnå den smukkeste glød hertil sommer.

Drikke – Kan man drikke kosttilskud? JA DA! Prøv vores brede udvalg af drikke med en høj koncentration af Aloe Vera. Hvis du stræber efter en aktiv livsstil, har vi også et portionspakket superprodukt, som du ganske enkelt blander med Aloe Vera Gel, vand eller anden drik efter ønske.

Fra bikuben – vores mindste medarbejdere er meget flittige og hjælper os med at sikre, at alle vores bi-produkter er af højeste kvalitet. Ingredienser fra bikuben er utrolig populære og har været værdsat af mennesker verden over gennem mange år. Vi bruger den fineste råvare, og produkterne udvikles naturligvis med omtanke for de små, flittige bier.

Kosttilskud og ernæring – trænger du til et energiboost? Træner du meget? Er du træt og udmattet? En varieret kost er vigtig for at sikre, at du får den næring, du har brug for. Kosttilskud, der understøtter netop dine behov kan være et godt supplement.

Træning og vægtkontrol – ønsker du at ændre livsstil, leve sundere, kontrollere din vægt eller komme i form? Med Forevers kost- og træningsprogram får du den kickstart, du behøver. De forskellige pakker giver dig værktøjer, der letter dine første skridt mod et sundere liv.

Hudpleje – Forevers Aloe vera-baserede, hudplejende produkter er alle udviklet til at opfylde specifikke behov. Vi har produkter til alle hudtyper. Alle vores hudplejeprodukter er blevet dermatologisk testet af det uafhængige institut Dermatest® i Tyskland – og alle produkter blev certificeret med bedømmelsen EXCELLENT.

Hygiejne – vi ved alle sammen godt, at vi skal overveje, hvad vi spiser, men det samme gælder de produkter, vi bruger på huden, vasker håret i og børster tænderne med. Forevers fineste Aloe vera skaber sammen med andre førsteklasses ingredienser produkter, der er fugtgivende, afrensende og blødgørende på en effektiv og skånsom måde. Alt sammen for at give dig en eksklusiv oplevelse.

Æteriske olier – velduftende æteriske olier skaber en vidunderlig atmosfære i dit hjem. Du kan også blande nogle få dråber med en neutral olie til en aromatisk massage eller for at give velduft til dit bad. Forskellige dufte er velegnede til forskellige formål – find din favorit eller måske flere!

Bokse – Forevers pakkeløsninger er sammensat for at lette din hverdag. Vi har bokse med fokus på velvære samt kost- og træningsprogrammer til alle niveauer, fra eliteudøvere til dig, der bare gerne vil i gang med hverdagsmotion eller nå din idealvægt.