Klinikken tilbyder dig:

Fysioterapi/træning

Retter sig især mod de dele af kroppen, som vi bruger, når vi bevæger os, dvs. muskler, led, ledbånd, nerver og vejrtrækning.

Laserbehandling

Er en koncentreret energi. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer. Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes.

Akupunktur

Man kan sammenligne det at sætte nåle i kroppen under akupunkturbehandling med det at taste et nyt program ind på en computer. Når nålene er sat rigtigt, kan programmet aflæses af hjerne og rygmarv, og kroppen kan nu bruge det nye program på en sådan måde, at den bedre kan komme i balance.

Omnitron

Er en nyere behandlingsform til mennesker, der igennem magnetfeltterapi mindsker inflammation og skader. Behandlingsløkken bruges til at inducere korte, modulerede impulser til en dybde på 20 cm i det berørte område. Genekspression stiger med op til 650%. Teknologien er testet og patenteret samt anbefales af sportsudøvere, læger samt fysioterapeuter.

Derdudover kan du købe Aloe Vera produkter fra, Forever Living Products Scandinavia.